izolatie pentru acoperisuri laminate

Acoperisuri si invelitori laminate pe acoperis , care prezinta scurgeri de aer si apa, pot fi acoperite la exterior cu spuma poliuretanica si extinde durata de viata a acestuia , În plus, izoleaza caldura de soare , scazând temperatura acoperisului cu mai mult de 30% , ceea ce va oferi un mediu placut si o economie de pâna la 40% din energie.

Spuma poliuretanica este cunoscut ca un material izolant de performante foarte bune , prin urmare , poate fi aplicata pentru a obtine randamente similare grosimi scazute decât alte materiale cu grosimi mai mari. Aplicarea sa se poate face din partea de jos sau din partea de sus. De asemenea, are proprietati excelente, cum ar fi izolatia acustica.

Spuma poliuretanica este un material sintetic duroplastic, foarte reticulat si non – material fuzibil, obtinut prin amestecarea a doua componente generate prin procese chimice din ulei si zahar: izocianati si poliol . Amestecul în conditii adecvate a acestor doua componente va asigura o spuma de rigiditate variabila, în functie de proportia fiecaruia dintre cele doua produse care au fost utilizate.

Aproximativ 5 cm de spuma poliuretanica este egala cu 15 cm în placi de polistiren, cu avantajul de a nu avea articulatii. Într-un timp scurt investitia aplicatiei este platita, cu cel mai mic consum de energie utilizat de aerul conditionat.

Beneficii